Har du ikke modtaget din løn?

Oplever du problemer med at få din løn fra din arbejdsgiver,
kan du gøre krav på den her via et påkravsbrev.

Jeppe Ravn - Jeppe Flensborg - Niels Bjerre

1. Opret et påkravsbrev

Hvis du ikke modtager din løn af din arbejdsgiver, kan du gratis oprette et påkravsbrev her på siden, hvor du gør krav på din manglende løn.

2. Indsend din sag til os

Reagerer din arbejdsgiver ikke på det påkravsbrev, som du tidligere har sendt, kan vi hjælpe dig med at løse uenigheder og evt. ophæve ansættelsesforholdet.

Sådan fungerer det

Løninkasso

Når du som lønmodtager har konstateret, at du ikke har modtaget din løn fra din arbejdsgiver, skal du følge vores 2 trin i kronologisk rækkefølge.

Gør følgende:

1. trin: Indtast dine oplysninger og send påkravsbrev, og afvent derefter 10 dage på, om du modtager din løn fra din arbejdsgiver.

Trin 1 er en autogenereret skrivelse, som oprettes ud fra de informationer, som du skriver i rubrikkerne.

2. trin: Indsend sagen til os, såfremt du fortsat ikke har modtaget din løn fra din arbejdsgiver, hvorefter vi vil hjælpe dig i det videre forløb, hvilket eventuelt kan resultere i, at vi indleverer en konkursbegæring mod din arbejdsgiver.

I forbindelse med din indlevering af sagen under trin 2 vil vi opstarte sagen og kontakte dig for at aftale det videre forløb.

(Vi forbeholder os retten til at afvise sager.)

Hvornår kan vi hjælpe dig?

Vi hjælper dig, når du har konstateret, at din arbejdsgiver ikke har udbetalt din løn. 

Ved at følge vores 2 trin sikrer du dig, at dit løntilgodehavende anmeldes korrekt overfor din arbejdsgiver.

Måtte det vise sig, at din arbejdsgiver ikke er i stand til at betale din løn efter påkravsbrevet, så er sagen så langt, at du bør indsende sagen til os, hvilket fremgår under trin 2.
Vi vil herefter gennemgå det modtagne materiale, hvorefter vi på dine vegne vil indsende en konkursbegæring mod din arbejdsgiver til Skifteretten.

Når din arbejdsgiver er erklæret konkurs kan du anmelde dit løntilgodehavende i konkursboet samt overfor Lønmodtagernes Garantifond. Hvor meget du er berettiget til at søge refunderet ved Lønmodtagernes Garantifond vil afhænge af, hvorledes du har været ansat ved din arbejdsgiver.

Din advokat

Erfarne advokater

Vi har som advokater mange års erfaring med inddrivelse af løntilgodehavender for ansatte i virksomheder, og har derfor et godt kendskab til lovgivningen og praktisk erfaring, som kommer dig tilgode.

Åbningstider

Ingen faste åbningstider

Vi har ingen faste arbejdstider, og vægter at være til rådighed, når du har behov for det. Vi er ikke længere væk end en mail, SMS eller et opkald.

Forståelse

Landsdækkende service

Lad en advokat hjælpe dig ifm. din sag. Vores erfarne advokater tilbyder landsdækkende service. 

Seneste nyhedsindlæg

Gode råd omkring løninkasso