Opret et gratis påkravsbrev

Angiv om du er månedslønnet eller ugelønnet nedenfor, hvorefter du kan generere en automatisk PDF med et påkravsbrev, som du kan sende til arbejdsgiver. Nemmere bliver det ikke!

Hvad er et påkravsbrev?

Et påkravsbrev er altid trin 1 i en løninkasso sag. Et påkravsbrev er et dokument, hvori afsender / ansatte officielt gør krav på et x antal manglende lønudbetalinger. Fordi der er tale om et juridisk dokument, skal arbejdsgiver reagere på dette inden påkravsbrevet udløbsfrist, som er på 10 dage.

Normalt skal man gennem en advokat for at få lavet et påkravsbrev, men her har vi gjort det nemt for dig. Du skal blot udfylde felterne i den formular du bliver sendt til, når du på næste side angiver, hvor mange måneder eller lønperioder, du kræver løn for. Så modtager du en e-mail med dit påkravsbrev vedhæftet, som er udfyldt med dine indtastede oplysninger, og kan sendes til din arbejdsgiver med det samme.

Vi vil anbefale, at du sender påkravsbrevet med almindelig brev, anbefalet og quickbrev samt med e-mail til din arbejdsgiver.

Er påkravsbrevet heller ikke nok til, at du får udbetalt din løn, vil vi anbefale dig at fortsætte til Trin 2, hvor du anmoder os om at kigge på din sag.

Månedslønnede

Vælg denne mulighed hvis du er månedslønnet, og din arbejdsgiver ikke har udbetalt din løn.

Periodelønnede

Vælg denne mulighed hvis du er periodelønnet, og din arbejdsgiver ikke har udbetalt din løn.