Indsend løninkasso sag

Kan vi hjælpe dig med noget, så tøv ikke med at kontakte os herunder.

Kontakt os gratis her

I de fleste tilfælde kommer man langt med et lønpåkrav, hvis arbejdsgiveren ikke udbetaler løn. Din arbejdsgiver har dog mulighed for at gøre indsigelser mod de oplysninger, du som afsender angiver i dit lønpåkrav. I det tilfælde, har du brug for en advokat til at føre din sag overfor arbejdsgiver, også i forhold til at ophæve ansættelsen, hvis arbejdsgiver fortsat nægter at udbetale din løn.

I den situation, vil vi råde dig til at sende os din sag via formularen her på siden, og vedhæft dokumentation på din ansættelse, seneste lønseddel og evt. korrespondance med din arbejdsgiver vedrørende dit lønpåkrav. Så vil vi se på sagen, og kontakte dig snarest muligt for at drøfte dine muligheder.

I yderste instans er det muligt at indgive en konkursbegæring mod arbejdsgiveren for at få udbetalt løn. Her har du også brug for en advokat til at føre sagen.

Få gratis hjælp af os

Vedhæft gerne din ansættelseskontrakt, seneste lønseddel og evt. korrespondance med din arbejdsgiver. Pdf, jpg, png, doc, docx, xls og xlsx kan uploades. Alle oplysninger behandles fortroligt, og din henvendelse bliver krypteret ved afsendelse.